EDGe Mobility

EDGe Mobility

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Uw specialist in elektrisch rijden!


Heeft u advies nodig over elektrische of hybride auto's? Of heeft u elektrische of hybride auto onderhoud nodig? Dan bent u bij Autofirst Van der Steen aan het juiste adres.


Wat is EDGe Mobility?

EDGe Mobility is een keurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden. Gecertificeerde autobedrijven kunnen zich bij dit netwerk aansluiten. Omdat wij het belangrijk vinden om met de steeds groeiende vraag vanuit de markt mee te gaan, hebben wij ons aangesloten. Dit houdt in dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden. Om mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen, volgen de medewerkers geregeld trainingen. Zo kunnen wij u goed van dienst zijn. 


Onderhoud aan elektrische auto

Net als elke auto met benzine- of dieselmotor, hebben ook hybride en elektrische auto’s onderhoud nodig. Het onderhoud aan een elektrische auto is compleet anders dan onderhoud aan een auto met bezine- of dieselmotor. Bij auto's op brandstof worden er filters en vloeistoffen vervangen en zijn er reparaties aan mechanische onderdelen. Een elektrisch voertuig daarentegen heeft deze onderdelen niet. Hierdoor heeft een elektrische auto ander onderhoud nodig. Elektrische auto’s bestaan namelijk alleen maar uit elektrische onderdelen, zoals een accupakket, oplaadsysteem en een elektrische motor. Hybride auto’s daarentegen bevatten zowel een compacte verbrandingsmotor als een een elektrische motor. Bij elektrische voertuigen moeten bijvoorbeeld accu, remvoering en koelsystemen periodiek gecontroleerd worden.


Autofirst Van der Steen - uw specialist in elektrisch rijden

Laat het onderhoud aan een hybride of elektrische auto altijd bij een gespecialiseerd en erkende garage uitvoeren. De monteurs van Autofirst Van der Steen worden continu bijgeschoold in de nieuwste technieken.

Bij Autofirst Van der Steen krijgt u altijd een vrijblijvend advies inzake noodzakelijke reparaties, maar wij repareren nooit zonder uw toestemming. Wij bepalen zoveel mogelijk vooraf welke kosten u kunt verwachten. U komt zo naderhand niet voor onaangename verrassingen te staan. Mochten wij tijdens de reparatie op complicaties stuiten, dan nemen wij vanzelfsprekend direct contact met u op om dit met u te bespreken. 


AutoFirst Van der Steen - Uw auto op de 1e plaats.

  • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
  • Goed opgeleide monteurs
  • Persoonlijke aandacht en advies
  • U behoudt uw fabrieksgarantie AutoFirst Van der Steen
  • Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg