Nieuws

“Autofirst van der Steen bedrijfswagens en campers”

de nieuwe loot aan Autofirst van der Steen.

 

Vincent en Jacqueline van der Steen zijn blij met een 2e locatie zodat naast (gewone) auto’s nu ook bedrijfswagens, campers en caravans terecht kunnen voor reparatie en onderhoud.

Autofirst van der Steen bedrijfswagens en campers nieuw vanaf september 2021 aan de Koperslagersstraat 46, 8601 WP in Sneek.  Autofirst van der Steen is gevestigd aan  Worp Tjaardastraat 346a, 8602 XP Sneek. Sinds januari 2016 als Autoservice Alferink, later als AutoFirst van der Steen. 

Elke auto en dus ook een eigen huis op wielen en bedrijfswagen moet goed onderhouden worden en daar wil Vincent van der Steen met zijn Team, Anko, Gerrit Jan, Martijn, Tim en Calvin als monteurs en Janke evenals Jacqueline (de vrouw van Vincent) als receptionistes zich graag voor inzetten.

Het is belangrijk dat de auto, camper, caravan en bedrijfswagens een BOVAG onderhoudsbeurt heeft en dat de banden, het gas, de elektra en remmen goed zijn. Er kan veel ingebouwd worden in een camper bijvoorbeeld satellietschotels, movers, Bear lock,  airco’s, fietsdragers en navigatiesystemen enz. zo zijn er heel veel mogelijkheden, ook voor een bedrijfswagen. Om veilig op weg te gaan ben je bij van der Steen op het juiste adres, voor alle merken, ook elektrisch, kan je bij AutoFirst terecht. 

Je wilt zeker weten dat je veilig op pad gaat en de bedrijfsauto bedrijfszeker is.

Alle onderhoudsbeurten worden bij ons uitgevoerd volgens de richtlijnen van BOVAG.

Je kan zelf jouw afspraak overzichtelijk en snel inplannen op onze website, www.autofirst-vandersteen.nl  24 uur per dag. 

Autofirst van der Steen en Autofirst van der Steen bedrijfswagens en campers heeft een handige haal- en brengservice voor jouw auto of bedrijfsauto zodat je hier geen omkijken naar hebt en dat is  gratis!

In 2016 werd Vincent van der Steen eigenaar van de garage aan de Worp Tjaardastraat, en nu ziet hij de extra uitdaging aan de Koperslagersstraat 46  met zijn team met vertrouwen tegemoet, vooral om dat de camper de laatste jaren erg in trek is. De hoogte en ruimte en de deuringang was ook een van de reden van deze uitbreiding. 

Naast al deze nieuwe ontwikkelingen bieden wij ook (private) Lease aan en zijn we EDGE gecertificeerd en gaan zo mee in de nieuwste ontwikkelingen op elektrisch gebied. 

Een feestje wordt lastig ivm alle corona maatregelen op dit moment maar iedereen is welkom om te komen kijken in de nieuwe zaak, een bakje koffie staat klaar, loop gewoon even binnen!

Autofirst van der Steen bedrijfswagens en campers en Autofirst van der Steen kan je altijd bellen en Appen via 06-10521550, Auto: 0515-426390, info@autofirst-vandersteen.nl

Bedrijfswagens en campers 0515-701011, campers@autofirst-vandersteen.nl

Openingstijden van alle twee de vestigingen ma-vrijdag 8:00-17:00

www.autofirst-vandersteen.nl

Bovag garantie

EDGe Mobility

Wij zijn expert in elektrisch rijden. 

Lees meer
Bovag garantie

Camper/caravan onderhoud

Voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw Camper.

Lees meer
Bovag garantie

Bedrijfswagen onderhoud

Voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw bedrijfswagen.

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto APK keuren bij AutoFirst Van der Steen

Lees meer